Press "Enter" to skip to content

Revista Etika

Mos punoni! Pushoni!

Nga Idris Arpat Problemi psikologjik që shfaqet me fillimin e punës në krye të javës, pas pushimit të fundjavës dhe i cili njihet edhe si…

Një njeri i madh

Nga Selim Ajdën -Studio, bëhu njeri i madh! Kjo është një këshillë që e kemi dëgjuar shpesh nga prindërit dhe mësuesit tanë. Por çfarë do…

Rinia dhe xhamia

Nga Prof. dr. Mehmet Gërmez Allahu çdo njeriu i ka dhënë një afat të caktuar jete në këtë botë. Në gjuhën arabe fjala “jetë” dhe…

Shtatë njerëz të mirë

Nga Dr. Murat Kaja Profeti (a.s.), ka ndjekur metoda të shumta për t’ia mësuar njerëzve këtë fe. Përveç urdhrave dhe ndalesave, ndonjëherë ka rregulluar gabimin…