Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Autorët”

LA dhe IL-LA

“La” dhe “Il-la…” Kjo është një disiplinë mendimi. “Përkufizimi” i përkufizimit, është i lidhur pikërisht me këtë disiplinë mendimi. Përkufizimi është procesi i inkuadrimit të plotë të pjesëve…