Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Etika për fëmijë”

Një njeri i madh

Nga Selim Ajdën -Studio, bëhu njeri i madh! Kjo është një këshillë që e kemi dëgjuar shpesh nga prindërit dhe mësuesit tanë. Por çfarë do…

PASQYRA GJIGANTE

Nga Ejjup Akjyz Shumë e shumë vite më parë jetonte një mbret ziliqar. Ai kërkonte të sundonte gjithë botën. Donte ta merrte nën sundimin e…