Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Uncategorized”

Rinia dhe xhamia

Nga Prof. dr. Mehmet Gërmez Allahu çdo njeriu i ka dhënë një afat të caktuar jete në këtë botë. Në gjuhën arabe fjala “jetë” dhe…

Ligji kozmik

Nga Prof. dr. Sadik Këllëç Islami e ka ndërtuar sistemin e vet të besimit, si në planin teorik, ashtu edhe në planin praktik mbi parimin…

Ditët e itikafit

Shkrimtari i madh, Feriduddin Attari ka thënë: “Kush nis rrugën e rijazetit[1] në mënyrë të virtytshme, çdo gjë që bën, e bën për hir të Allahut. Një…